Coaches gezocht!

13 november 2018 - Algemeen

Wat horen we vaak dat mensen goed idee hebben, maar vastlopen in de bureaucratie, regeltjes en vergunningen. Met Doorpakken Salland willen we daar echt het verschil in maken. Maar… Dat kunnen wij niet alleen. We zoeken daarom mensen die een ander willen en kunnen helpen. Coaches noemen we hen, maar laat je niet afschrikken door het woord. Een coach is voor ons iemand die een bepaalde expertise heeft waarmee hij de ander voort helpt. 

Veel mensen met een goed idee zijn minder sterk in cijfers bijvoorbeeld en vragen naar een financiële expert. Of iemand die meedenkt over de toekomst: PR en communicatie. Iemand die een lijn kan uitstippelen die realistisch is en haalbaar; een strategische persoonlijkheid of een ondernemer. Of iemand die al vaker met een (herkenbaar) bijltje heeft gehakt; de ervaringsdeskundige. Misschien werk of werkte je bij een bank, een corporate, een prachtig MKB-bedrijf, of wellicht ben je een eenpitter of werk je ergens… Waar het om gaat is jouw drive: de zin om jouw expertise te delen zodat je samen voor succes gaat!

Waar ligt jouw expertise?
Deel het met ons! We maken graag kennis.

Coaches gezocht!

Contact

Vrijblijvend een gesprek of graag wat meer weten? Neem gerust contact met ons op. Of laat uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op!

Leader - EU
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling:
Europa investeert in zijn platteland