Goede bijeenkomst 23 mei

24 mei 2018 - Algemeen

Doorpakker van start
Woensdag 23 mei jl. zijn belangstellenden geïnformeerd over de stand van zaken. Het bestuur presenteerde met trots de nieuwe doorpakker: Barbara Jansen. Ze stelde zichzelf kort voor en benoemde daarbij de acties die zij de eerste 3 maanden gaat ondernemen. Om goed van start te gaan, begint Barbara de eerste weken met stagelopen bij Pak An.

Website live!
Daarna werd de nieuwe website getoond. De website staat live en zal komende periode met nieuws en wetenswaardigheden worden gevuld.

Vervolg
Op de vraag van één van de aanwezigen wat de rol is van de belangstellenden die o.a. bij deze avond aanwezig waren, gaf het bestuur als antwoord dat iedereen natuurlijk een ambassadeur is die alle goede initiatieven kan doorverwijzen naar de site en/of rechtstreeks naar Barbara.

Daarnaast wordt er gewerkt aan het samenstellen van een toewijzigingscommissie. Mocht er voor een goed idee meer nodig zijn dan alleen coaches en/of kennis, dan zal het voorstel mét aanbeveling van de doorpakker worden ingediend bij de toewijzigingscommissie. Zij besluiten of er een financiële bijdrage wordt verleend en zo ja, voor welk bedrag. Het uitgangspunt is dat toewijzigingscommissie een afspiegeling is van heel Salland: divers en vanuit verschillende kernen.

Twee keer per jaar zal er een bijeenkomst voor belangstellenden worden gehouden om hen over de voortgang van Doorpakken Salland te informeren.

Heeft u het artikel in de Stentor al gelezen?

Contact

Vrijblijvend een gesprek of graag wat meer weten? Neem gerust contact met ons op. Of laat uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op!

Leader - EU
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling:
Europa investeert in zijn platteland