Bestuur(skracht)

Voorzitter Ed den Besten ‘zet de schouders er graag samen onder’. Als directievoorzitter bij de Rabobank helpt hij de regio in diverse opzichten reeds verder met groeien. “Het unieke aan Doorpakken Salland is dat mensen nu zelf op kunnen staan, en wij hen een stevige hand reiken. Een idee blijft van de bedenker en wij helpen de juiste mensen er bij aan tafel te krijgen. Zonder poeha, juist heel praktisch en snel. Hierdoor komt een idee in een stroomversnelling. Ik word diep van binnen echt blij van de nieuwe ideeën die voorbij komen, en daarom help ik mee en stel ik mijn netwerk open.”

Penningmeester Gé Satink ‘levert graag waarde’. En dat gaat verder dan het bewaken van de Doorpakken-portemonnee. “Er zijn nog zoveel krachtige ideeën onzichtbaar in Salland. Ik ben ervan overtuigd dat we groei in de regio kunnen aanjagen. En we hebben het echt nodig want kijk eens naar de positieve resultaten van de IJsselDelta en Twente. Wij zitten er als regio tussen in maar veel mensen kennen Salland niet. Het is zo waardevol om een bijdrage te leveren; ik help waar ik kan.”

Secretaris Joop van den Enk ‘popelt iedere dag om nieuwe kansen te ontplooien’. Ondernemer pur sang en enthousiasme-kanon: “ik denk altijd mee om een plan te laten slagen.” De echte plattelandsbewoner wisselt de rust iedere dag in voor flink wat reuring: “samen buiten de gebaande paden denken levert nieuwe dromen en kansen op. Als we iedere dag doen wat we altijd al deden, verandert er niets. Salland heeft het meedenken en doorpakken nodig!” Omdat Boei10 onze thuisbasis is, kan Joop vaak ook even aanschuiven in een gesprek en meedenken. Het levert altijd nieuwe ideeën op.

Bestuurslid Erik Blom zorgt ervoor dat sponsoren aanhaken. En wil zijn bijdrage aan Salland leveren. “Ik ben bij meerdere verenigingen en stichtingen actief. Als we samen blijven bewegen, wordt de regio alleen maar mooier.” Dat Erik al een echte doorpakker is hoeven we dus niet meer uit te leggen.

Bestuurslid Esther Stroot is een en al energie. “Overal liggen kansen, je moet ze alleen wel zien en oppakken.” En daar is Esther zeker niet te beroerd voor. Met haar vrolijke noot, ongekende energie en netwerk in met name de paardenwereld en het vastgoed, hebben wen een compleet team.

 

 

 

Contact

Vrijblijvend een gesprek of graag wat meer weten? Neem gerust contact met ons op. Of laat uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op!

Leader - EU
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling:
Europa investeert in zijn platteland