Disclaimer

De gegevens die deze website bevat zijn uitsluitend opgenomen ter algemene informatie en zijn ook slechts als zodanig bedoeld. Aan deze gegevens kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Doorpakken Salland is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook die kan ontstaan als gevolg van onduidelijkheid of onvolledigheid van de gegevens opgenomen in deze website. Doorpakken Salland staat niet in voor de betrouwbaarheid van het verzenden van informatie aan haar via internet, e-mail of onze website. Doorpakken Salland kan niet garanderen dat haar op voormelde wijze toegezonden informatie haar vertrouwelijk en ongeschonden bereikt.

Privacy Policy:

De privacy van de bezoekers aan onze website wordt door ons gerespecteerd. Ook zal daarmee vertrouwelijk worden omgegaan door onze betrokken medewerkers en derden die verantwoordelijk zijn voor onze gegevensopslag. Veiligheidsprocedures om de privacy te beschermen zijn onderdeel van onze dienstverlening.

Contact

Vrijblijvend een gesprek of graag wat meer weten? Neem gerust contact met ons op. Of laat uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op!

Leader - EU
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling:
Europa investeert in zijn platteland