Het Kleine Geluk

  • Natasja Spoolder is in contact gebracht met JustMe-advies. Deze dames zijn expert op het gebied van Zorg (0-e-lijn). Ze kijken nu samen of ze kunnen samenwerken.

  • Initiatiefneemster Natasja Spoolder is in contact gebracht met JustMe. De 2 dames van JustMe (Saskia en Sylvia) kunnen mogelijk inhoudelijk ondersteunen / helpen met Het Kleine Geluk.
    Natasja zoekt zelf nog steeds verder naar een geschikte locatie.

  • Locatie gezocht. Liefst de Pauluskerk.
    Doorpakken heeft contact met de kerk gelegd (Parochie Heilig Kruis). Door het sluiten van de kerken is hier geen mogelijkheid meer. De initiatiefneemster is al in contact met boerderij Strunk. Kan een mooie optie zijn (ligt ook in de wijk). Zijn er nog andere locaties in die buurt, waar ook oudere dames en…[Verder lezen]

  • Meer laden
RSS

Doorpakken Salland

Wij houden van Doorpakken en vooral van Salland. Heb jij ‘iets’ waarmee je onze prachtige regio nog mooier maakt? Deel het met ons. Dan kijken we of we jouw idee, plan, product, dienst, of wat dan ook, een boost kunnen geven.


Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling:
Europa investeert in zijn platteland

Heb jij een tof idee?

Bij Doorpakken Salland is van alles mogelijk. Kom gerust met ons in contact. Als het nou gaat om een tof idee, sponsoren of aanmelden als coach. Wij horen graag van je!

Kom in contact

Doorpakken Salland | Ontwikkeling en realisatie door Effectief