Ik heb een idee!

Geen dikke subsidie-aanvraag maar gewoon doorpakken
Klein idee? Groot plan? Wachten levert sowieso niks op...

Heb jij een goed idee?  Of iets waar je al een tijdje over nadenkt, zo van ‘zou het wat zijn als?’. Laat dan van je horen. Nooit geschoten; altijd mis. Er kan veel! Gewoon indienen dus. Als het maar ten goede komt van 'ons' Salland. 

Wij helpen je met mensen uit ons netwerk. Wie of wat heb jij nodig om jouw idee van de grond te krijgen? Met een goede, ervaren coach, krijgt jouw idee vleugels. We helpen met de inzet van ons netwerk, publiciteit en evt. met geld.

Jouw idee kennen we nog niet..

Als jij iets gaafs (het kan complex maar ook heel simpel zijn) hebt dat (ook) goed is voor Salland, dan halen wij alles uit de kast om jouw idee, plan of product tot een succes te maken.

Vul hiernaast in wat je kwijt wil en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Hoe heet het project?

  Een aantal persoonlijke gegevens

  Vertel ons meer over je plan
  Optioneel: een relevante afbeelding/bestand

  Toch een andere vraag?

  Neem vrijblijvend contact met ons op!

  Doorpakken Salland

  Wij houden van Doorpakken en vooral van Salland. Heb jij ‘iets’ waarmee je onze prachtige regio nog mooier maakt? Deel het met ons. Dan kijken we of we jouw idee, plan, product, dienst, of wat dan ook, een boost kunnen geven.


  Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling:
  Europa investeert in zijn platteland

  Heb jij een tof idee?

  Bij Doorpakken Salland is van alles mogelijk. Kom gerust met ons in contact. Als het nou gaat om een tof idee, sponsoren of aanmelden als coach. Wij horen graag van je!

  Kom in contact

  Doorpakken Salland | Ontwikkeling en realisatie door Effectief