Kom 4 oktober speeddaten!!

2 oktober 2018 - Algemeen

Op donderdagavond 4 oktober organiseert DoorpakkenSalland een speeddate-avond. Organisaties met een vraag en ‘coaches’ ontmoeten elkaar hier persoonlijk. Het idee is vraag en aanbod te matchen.

Heb je een tof idee, of ben je misschien wel een (nog onontdekte) coach?
Kartrekker Barbara Jansen vertelt: “Er komen heel veel leuke vragen binnen bij ons. Bedrijven die een bepaald persoon zoeken. Of iemand die op een bepaald vlak ervaring heeft. Of een maatschappelijk gaaf idee, waarvoor een meedenker nodig is. Of iemand die de financiën goed op een rij zet. Zodat er weer nieuwe plannen gemaakt kunnen worden. Het kan echt vanalles zijn.”

Wij zoeken ervaringsdeskundigen. “Mensen uit het bedrijfsleven, of iemand die ervaring heeft op bestuurlijk vlak, of iemand die graag meedenkt met een WillyWortel omdat zijn/haar idee zo boeiend is. Wij noemen hen coaches. Je hoeft dus geen formele coach te zijn, of hiervoor een studie gevolgd te hebben. Het gaat er om dat je jouw kennis wilt delen. Gepensioneerd, gestopt of gewoon lekker aan het werk; dat maakt niets uit.”

Barbara: “Voor de mensen met een goed idee geldt hetzelfde. Het maakt niet uit of het een sociaal idee is, maatschappelijk of ondernemend. Het gaat er om dat we met elkaar aan een mooier, beter en sterker Salland bouwen. Dus heb je een goed plan, of zoek je iemand om jouw idee, bedrijf of organisatie te versterken, kom dan bij ons!”

Voorbeelden
“De vragen zijn divers. De stichting van boerderij Strunk bijvoorbeeld zoekt een voorzitter die bij hun culturele inslag past. Iets anders… Een zorgclub met originele ideeën heeft een PR-dame nodig. En zo is er ook vraag naar financiële mensen. Wij willen iedereen helpen en matchen. Het goede gevoel is onwijs belangrijk. Vandaar deze speed-date-avond. Zo kun je in no-time bepalen of jij wel als coacha aan de slag wil, of juist die ene persoonlijkheid bij jouw club wilt hebben.”

Iedereen is welkom.
Organisaties krijgen een praattafel en geïnteresseerden kunnen er tussendoor rondlopen. Iemand kan dan zelf bepalen of hij/zij een partij wil helpen en coachen, of andersom. En welke rol Doorpakken daarbij kan spelen. “Lekker informeel en interactief, zoals dat bij DoorpakkenSalland past.”

Wil je erbij zijn? Laat het ons even weten:  info@doorpakkensalland.nl

Zien we je donderdag?
Locatie:   Boei10 (bedrijventerrein, Boeierstraat 10 in Raalte)
Start:       19:00 uur, donderdagavond 4 okt.
                  Tot ca 20:30 uur
Daarna borrelen, napraten.
Natuurlijk is er volop de mogelijkheid om meteen eens door te praten over de kansen die we samen zien.

Kom 4 oktober speeddaten!!

Contact

Vrijblijvend een gesprek of graag wat meer weten? Neem gerust contact met ons op. Of laat uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op!

Leader - EU
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling:
Europa investeert in zijn platteland