Doorpakken Salland

 • Italië-fan Paul heeft het idee opgevat om ‘iets’ met motoren in Deventer te gaan doen. Italiaans design zoals Fiat en Ducati weten continu Pauls hart te verleiden. Oude motoren opknappen en tentoonstellen zou zomaar zijn toekomst kunnen domineren. Of oude auto’s opknappen en transformeren naar 2020 (hij ziet een elektrische, gepimpte, oude Fiat P…[Verder lezen]

 • Martin Dijkman Luttenberg heeft een coach via Doorpakken: Chantal Bannink van Lentebloesem uit Holten. Zij helpt Martin met de social media.

  Zomer 2019 zijn zij gekoppeld. De vraag van Martin was: meer exposure voor zijn kunstwerk: het Meisje van Vermeer. Het mozaïek bestaat uit duizenden kleine klompjes en worden met de hand beschilderd (stuk…[Verder lezen]

 • Hans Groen (dirigent) heeft Jos Rodijk als coach. Het orkest bestaat deels uit professionele muzikanten. Een uniek orkest want zij spelen populaire nummers (popmuziek) met een stevig orkest. Hans is creatief: hij stelt de nummers samen en is de dirigent van het orkest. Maar wist zijn businessplan niet waterdicht te krijgen. Hij vroeg ons om…[Verder lezen]

 • Twee Mariënheemse boeren denken na over een nieuw verdienmodel. Zij hebben gepraat met De Melkbrouwerij in Lettele om nieuwe inzichten te verkrijgen.

 • Deze club is voortgekomen uit Doorpakken Salland. Speciaal voor StartUps (dus wanneer je businesscase conventionele verdienmodellen omver werpt). Team bestaat uit Dennis Haarman, Maurice Tijs, Gerben Derks en Barbara Jansen.

 • Dit is een product, bedacht door Gerard Oortwijn. Een kroket van Balkenbrij. Ligt in het vriesvak van lokale supermarkten en oa. Als hapje uitgedeeld bij Zalencentrum De Veldhoek.

  Najaar 2018: Gerard Oortwijn kwam met het idee voor het Balkje. Hij kreeg via Doorpakken hulp van een ervaringsdeskundige: Wim Huis in’t Veld. Samen ginge ze aan de s…[Verder lezen]

 • Bastiaan Veltien wil de dorpsfeesten naar een hoger niveau tillen door slimmer samen te werken. Hij vroeg ons om hulp. Met zijn businessplan mocht hij naar oud-Beaphar-topman Jos Rodijk. Samen onderzochten zij de kansen van Bastiaans plan. Vervolgens schoof Bastiaan mede dankzij zijn coach aan bij Grolsch!

 • Vraag: hoe verkrijg ik een effectief businessmodel?

  Doorpakken: eerst aan tafel met motoren-museum-én-horeca-expert Max Middelbosch. Max heeft Paul voorzien van nieuwe inzichten. Paul gaat hiermee zijn plannen verder uitwerken. Daarna weer aan tafel met Max.

 • Omdat zij geld in de buurt verzamelen en steeds meer activiteiten organiseren, is het noodzakelijk Om te professionaliseren. Maar hoe?

  Er is een gratis adviesgesprek met notaris Procee Oors Van Der Werf georganiseerd, om de juridische entiteit vorm te geven (stichting bijvoorbeeld zodat je een bankrekening kunt openen, speeltoestellen kunt…[Verder lezen]

 • Meer laden

Doorpakken Salland

Wij houden van Doorpakken en vooral van Salland. Heb jij ‘iets’ waarmee je onze prachtige regio nog mooier maakt? Deel het met ons. Dan kijken we of we jouw idee, plan, product, dienst, of wat dan ook, een boost kunnen geven.


Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling:
Europa investeert in zijn platteland

Heb jij een tof idee?

Bij Doorpakken Salland is van alles mogelijk. Kom gerust met ons in contact. Als het nou gaat om een tof idee, sponsoren of aanmelden als coach. Wij horen graag van je!

Kom in contact

© 2020 Doorpakken Salland | Ontwikkeling en realisatie door Effectief