Activiteit

  • Doorpakken Salland heeft een update geplaatst in Het meisje van Vermeer 2 jaren, 6 maanden geleden

    Martin Dijkman Luttenberg heeft een coach via Doorpakken: Chantal Bannink van Lentebloesem uit Holten. Zij helpt Martin met de social media.

    Zomer 2019 zijn zij gekoppeld. De vraag van Martin was: meer exposure voor zijn kunstwerk: het Meisje van Vermeer. Het mozaïek bestaat uit duizenden kleine klompjes en worden met de hand beschilderd (stuk voor stuk) en daarna op het kunstwerk gemonteerd. Naast de oproep om mensen te vinden die nauwkeurig kunnen verven en willen meewerken was Martins vraag: Hoe zet ik mezelf landelijk in de kijker. Martin ontving bij de start van Doorpakken Salland een check van 5.000,- Dit betaalde Rabobank Salland, omdat zijn klompenmozaïek van het Meisje van Vermeer, het meest originele idee was. Ondertussen plaatsten wij de oproep voor schilder-hulp en sloot Chantal Bannink aan om Martin te helpen met het profileren van zichzelf, met name online.

Doorpakken Salland

Wij houden van Doorpakken en vooral van Salland. Heb jij ‘iets’ waarmee je onze prachtige regio nog mooier maakt? Deel het met ons. Dan kijken we of we jouw idee, plan, product, dienst, of wat dan ook, een boost kunnen geven.


Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling:
Europa investeert in zijn platteland

Heb jij een tof idee?

Bij Doorpakken Salland is van alles mogelijk. Kom gerust met ons in contact. Als het nou gaat om een tof idee, sponsoren of aanmelden als coach. Wij horen graag van je!

Kom in contact

© 2020 Doorpakken Salland | Ontwikkeling en realisatie door Effectief