Activiteit

 • Doorpakken Salland heeft de groep Maximaal Starten aangemaakt 2 maanden, 3 weken geleden

  Een initiatief om aspirant ondernemers 3 maanden kosteloos te ondersteunen met coaching; plan schrijven;
  haalbaarheid toetsen; techniek;  marketing;  webdesign en social media;  administratie; belasting en ondernemerschap.
  Een team van ervaren experts staat voor je klaar om je maximaal voorbereid een vliegende start te geven.

  Arnoud Wierdsma inspireert aspirant ondernemers

  Voormalig topman van de Wibra Arnoud Wierdsma trakteert op donderdagavond 1 juni van 19.30 tot 21.00 uur aankomend ondernemers op een inspirerend verhaal over succesvol ondernemerschap. Hij is dan te gast in Boei10 in Raalte bij Maximaal Starten, een initiatief van Stichting Doorpakken Salland
  Maximaal Starten


  Aspirant ondernemers maximaal voorbereid krijgen bij de start van hun onderneming. Of het nu om net afgestudeerden gaat of om mensen die uit een loondienstsituatie voor zichzelf beginnen. Stichting Doorpakken Salland heeft de handschoen opgepakt om voor deze jonge ondernemingen faciliteiten te bieden. Drie maanden gratis huur in Boei10 en sparren met experts die ze nodig hebben. Inmiddels maakt een tiental ondernemers gebruik van dit bijzondere initiatief.


  Succesvol ondernemerschap
  Als je voor jezelf begint komt er veel op je af. Hoe omzeil je daarbij de beren die je op je weg tegenkomt? Hoe neem je drempels en horden? Hoe maak je daar tussendoor een succes van je onderneming? Om je daar op voor te bereiden helpt de ervaring van goede voorbeelden. Ondernemers die het klappen van de zweep kennen en die weten hoe je een bedrijf sterk en groot maakt. Arnoud Wierdsma, is zo’n voorbeeld.
  Dat doe je goed


  Arnoud is de inmiddels gepensioneerde oudste zoon van de oprichter van textielfirma Wibra: Wierdsma van zijn vader, Braam van zijn moeder. Een leven keihard werken heeft hem gebracht waar hij nu staat. Trotse gezinsman, maatschappelijk betrokken burger en bewoner van villa ‘Huize De Heemel’ in Heino. Hij vertelt deze avond hoe hij dit heeft bereikt en wat hij daarbij onderweg, zowel zakelijk als privé, is tegengekomen. Om nieuwe ondernemers hiermee te enthousiasmeren en te inspireren.

  Van harte welkom

  Loop je met het idee om binnenkort je eigen bedrijf te starten, kom dan ook op donderdag 1 juni van 19.00 – 22.00 uur naar de informatieavond in Boei 10 aan de Boeierstraat 10 in Raalte. En laat je stimuleren door het verhaal van een succesvol zakenman. De toegang is uiteraard kosteloos. Wel even aanmelden via info@doorpakkensalland.nl
  _________________
  Noot voor de redactie:
  Voor vragen over deze informatieavond kun je contact opnemen met Joop van den Enk, Voorzitter en kartrekker van Stichting Doorpakken Salland, bereikbaar via tel.: 06-53718324 of per mail joopvandenenk@gmail.com.

Doorpakken Salland

Wij houden van Doorpakken en vooral van Salland. Heb jij ‘iets’ waarmee je onze prachtige regio nog mooier maakt? Deel het met ons. Dan kijken we of we jouw idee, plan, product, dienst, of wat dan ook, een boost kunnen geven.


Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling:
Europa investeert in zijn platteland

Heb jij een tof idee?

Bij Doorpakken Salland is van alles mogelijk. Kom gerust met ons in contact. Als het nou gaat om een tof idee, sponsoren of aanmelden als coach. Wij horen graag van je!

Kom in contact

© 2020 Doorpakken Salland | Ontwikkeling en realisatie door Effectief