Activiteit

  • Doorpakken Salland heeft een update geplaatst in Verslingerd aan Salland 1 jaar, 6 maanden geleden

    Wij weten allemaal hoe mooi Salland is. Op de fiets zie je zoveel meer! SallandMarketing sloeg de handen in een met toeristische ondernemers: welke slingers kunnen we door onze mooie regio maken. Doel: toeristen op de fiets door Salland laten slingeren. En de Sallander zelf natuurlijk. Want er leven prachtige verhalen. Die komen in de slingers tot leven.

    Wij vonden een trotse Sallander die een flinke duit in het zakje doet. En om de begroting van deze Slinger verder te dichten doet DoorpakkenSalland financieel ook een mooie bijdrage, zodat de Slinger van Heino zsm tot stand kan komen. Samen sterk!

    Kijk voor de slingers (ook die van de heks van Lettele en oer-vuur-ijzer) op https://www.verslingerdaansalland.nl/slinger-van-salland/slinger-van-heino/

Doorpakken Salland

Wij houden van Doorpakken en vooral van Salland. Heb jij ‘iets’ waarmee je onze prachtige regio nog mooier maakt? Deel het met ons. Dan kijken we of we jouw idee, plan, product, dienst, of wat dan ook, een boost kunnen geven.


Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling:
Europa investeert in zijn platteland

Heb jij een tof idee?

Bij Doorpakken Salland is van alles mogelijk. Kom gerust met ons in contact. Als het nou gaat om een tof idee, sponsoren of aanmelden als coach. Wij horen graag van je!

Kom in contact

© 2020 Doorpakken Salland | Ontwikkeling en realisatie door Effectief