Overleg op hoog niveau

11 december 2018 - Algemeen

We zaten hoog vanochtend: in het gemeentehuis in Wijhe, op de bovenste etage. Met een grote club: gemeente Raalte, Deventer en Olst-Wijhe werden goed vertegenwoordigd. Het initiatief kwam vanuit Mireille en Giny  de subsidie-kenners van Leader. Het idee van deze samenkomst: in kaart brengen van de sociaal maatschappelijke organisaties die er al zijn en kijken of we zaken samen kunnen smelten. Wel zo handig voor de burger of ondernemer van onze regio. Wat zou het handig zijn om niet 3 x je verhaal te moeten doen als je een gaaf initiatief hebt.

We zitten in januari weer samen. Nog dit voorjaar komen we met een praktische terugkoppeling in de vorm van een cafe of festival of…. Een plek in elk geval waar iedereen die bezig is met een zoektocht naar hulp, informatie kan ophalen. Heb je een idee, zit je in de knoop met je vereniging, heb je een dorpsplan maar weet je niet hoe verder? Of is de buurman penningmeester bij 3 verenigingen en doe jij ook overal vanalles en kom je ze steeds dezelfde mensen tegen? Wil je iets met je wijk organiseren maar weet je niet hoe je dat allemaal rond krijgt? Dat kan vast effici├źnter. Wij trommelen de hulptroepen bij elkaar!

Binnenkort meer.

Overleg op hoog niveau

Contact

Vrijblijvend een gesprek of graag wat meer weten? Neem gerust contact met ons op. Of laat uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op!

Leader - EU
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling:
Europa investeert in zijn platteland