Afgerond

De scooter van de 21e eeuw van Pieter Romijn

Afgerond

Als de scooter vandaag zou worden uitgevonden, hoe zou die er dan uitzien? Elektrisch om geen schadelijke uitstoot te veroorzaken. Hij zou krachtig genoeg zijn om als eerste weg te zijn bij het stoplicht. Hij zou veilig zijn zodat iedereen er zonder moeite mee kan rijden — zo veilig dat omvallen nauwelijks kan. En zo gemakkelijk om te gebruiken dat de bediening een verlengstuk van je smartphone is. Met andere woorden, dit zou niet echt een “scooter” zijn. Het zou DELTA zijn.

Dit kun je lezen op de website van Qesto Motors. Pieter Romijn schoof het afgelopen jaar bij ons aan. Zoekend en nieuwsgierig naar het Sallandse netwerk. Inmiddels staat zijn bedrijf al aardig op poten. Meerdere 'coaches' hielpen hem. Zijn passie voor de ontwikkeling van voertuigen en de drang om de wereldwijde transitie naar een duurzame samenleving te versnellen wordt gedeeld in Salland. Mooi pareltje!

 

Contact

Vrijblijvend een gesprek of graag wat meer weten? Neem gerust contact met ons op. Of laat uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op!

Leader - EU
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling:
Europa investeert in zijn platteland