SallandMarketing verbindt

4 december 2018 - Algemeen

Door toerisme en de agrarische sector te verbinden, kunnen we uitblinken. SallandMarketing nodigde vandaag een gemixte groep ondernemers uit. Doel: samen brainstormen en verbindingen leggen. Wij hielpen een handje op de Maathoeve (op het platteland in Heeten).

De vraag ligt ‘m vooral in het leggen van verbindingen. Er zijn al veel prachtige initiatieven, maar hoe weten mensen (toeristen) deze (land)winkels, slaapplaatsen, (doe-mee-)boerderijen te vinden? Er kwamen veel idee├źn op tafel: een landkaart waar je je eigen routing plant, met virtual features. De Slinger van Salland natuurlijk, dat zijn de fietsroutes waarmee je door de regio fietst en overal kunt stoppen en kijken/kopen/ontspannen/beleven. En informatieve bordjes langs wegen om te kunnen lezen wat er gebeurt op een bepaalde plek, en of je er naar binnen kunt gaan (welkom in Salland). Kortom: veel mooie gedachtes. SallandMarketing gaat er mee aan de slag.

Contact

Vrijblijvend een gesprek of graag wat meer weten? Neem gerust contact met ons op. Of laat uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op!

Leader - EU
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling:
Europa investeert in zijn platteland