De Vlag-Jury

De jury is bekend en heeft zich op woensdag 25 augustus verdiept in alle 131 ontwerpen! Er is een top 4 bekend!

Ieder jury-lid stelde voorafgaand aan de bijeenkomst een persoonlijke top 3 samen. Die werd met elkaar gedeeld. Aan de hand daarvan werden criteria opgesteld. Zo kwamen zij tot een long-list van 16 ontwerpen.

Vervolgens werden die 16 opnieuw onder de loep genomen, bediscussieerd en opnieuw gewogen. Er ontstond er een Top 4. De opdracht vanuit de organisatie was een Top 3 samen te stellen maar de jury was van mening dat deze 4 ontwerpen recht hebben op de mening van Salland. En daarmee is de Top 4 een feit.

Iedereen kan kiezen en zijn/haar stem uitbrengen tm. 5 september middernacht.

Hierbij willen we IEDEREEN bedanken voor zijn / haar inzending!!


De jury en de organisatie op de foto VLNR Bovenste rij
Hermine der Nederlanden (geschiedenis-expert vanuit het Waterschap), Ronny Langkamp (Mariënheem), Jos Kamphuis (Holten), Leon Ripperda (Middel), Arjuna Huis in ’t Veld (Lettele), Ton Groot Beumer (Raalte).

Zittend VLNR ONDERSTE rij
André Duteweert (Doorpakken Salland), Rik Smienk (Salland Marketing), Barbara Jansen (Doorpakken Salland) (zij mochten dus niet stemmen). Peter de Graaf (Heeten), Joop van den Enk (Doorpakken Salland en dus niet stem-gerechtigd) en Willem Mulder (Heino).

Doorpakken Salland

Wij houden van Doorpakken en vooral van Salland. Heb jij ‘iets’ waarmee je onze prachtige regio nog mooier maakt? Deel het met ons. Dan kijken we of we jouw idee, plan, product, dienst, of wat dan ook, een boost kunnen geven.


Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling:
Europa investeert in zijn platteland

Heb jij een tof idee?

Bij Doorpakken Salland is van alles mogelijk. Kom gerust met ons in contact. Als het nou gaat om een tof idee, sponsoren of aanmelden als coach. Wij horen graag van je!

Kom in contact

Doorpakken Salland | Ontwikkeling en realisatie door Effectief