Masterclass Basisschool & Event Klimaatneutraal

Klimaatneutraal: met een praktische stand stond De Compostbrigade op het event vol pep-talks in het Hoftheater op 5 november jl, Raalte.

En neeeeee, De Compostbrigade is er niet om je een Bokashi-set te verkopen, of een compostbak. Zij benutten events graag om mensen te inspireren over de nut en noodzaak van composteren. Bovendien is het waanzinnig leuk en levert het flink wat op. Hoe je het vervolgens thuis, op je bedrijf of school doet, is gewoon aan jou.

Van proberen ga je leren: een basisschool-klas bezocht de achtertuin van een van de Compostbrigade-mannen.
Welke planten kun je eten, die gewoon in je achtertuin staan? En hoe maak je compost? Oostenwind onderzoekt hoe ze zelf kunnen composteren, op het schoolplein. En alle jonge composteerders-to-be kunnen nu natuurlijk ook thuis aan de slag!

Doorpakken Salland

Wij houden van Doorpakken en vooral van Salland. Heb jij ‘iets’ waarmee je onze prachtige regio nog mooier maakt? Deel het met ons. Dan kijken we of we jouw idee, plan, product, dienst, of wat dan ook, een boost kunnen geven.


Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling:
Europa investeert in zijn platteland

Heb jij een tof idee?

Bij Doorpakken Salland is van alles mogelijk. Kom gerust met ons in contact. Als het nou gaat om een tof idee, sponsoren of aanmelden als coach. Wij horen graag van je!

Kom in contact

© 2020 Doorpakken Salland | Ontwikkeling en realisatie door Effectief