Platform Salland: online verbinding hard nodig (en RTV Oost denkt mee)

Het is prachtig in onze regio en bovendien is er van alles te doen. Maar hoe zichtbaar is dat? en weet jij de weg naar innovatieve bedrijven, welk feest waar is en op welke dag?

Een aantal initiatiefnemers uit Salland werken aan een online platform. Een plek waar alle nieuwsberichten samen komen uit de hele regio. Maar ook waar je kunt zien welke prachtige bedrijven er actief zijn. Welke horeca, welke feesten en festivals er zijn. Welke sportclubs er open dag houden. Welke wedstrijden je online kunt volgen (streamen). Welke studenten een plek in de regio zoeken. Samen zijn we Salland immers.

Doorpakken Salland ondersteunt het initiatief. Door krachten te bundelen, nu met RTV Oost onder andere, onderzoeken we welke media-kanalen er al zijn. En hoe we alle reeds actieve media met het nieuwe initiatief tot een sterk geheel kunnen vormen. #SamenSterk #SamenSalland

Doorpakken Salland

Wij houden van Doorpakken en vooral van Salland. Heb jij ‘iets’ waarmee je onze prachtige regio nog mooier maakt? Deel het met ons. Dan kijken we of we jouw idee, plan, product, dienst, of wat dan ook, een boost kunnen geven.


Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling:
Europa investeert in zijn platteland

Heb jij een tof idee?

Bij Doorpakken Salland is van alles mogelijk. Kom gerust met ons in contact. Als het nou gaat om een tof idee, sponsoren of aanmelden als coach. Wij horen graag van je!

Kom in contact

Doorpakken Salland | Ontwikkeling en realisatie door Effectief