Wij ondersteunen het Vrijheids-Concert

75 jaar vrijheid… dat moest groots gevierd worden. Hans Groen had een prachtige show voorbereid, in hartje Raalte met verhalen en muziek. En toen kwam Corona…

Om dit concert, met 80 muzikanten, alsnog uit te voeren, is het uitgevoerd in een kleinere setting in het Hoftheater op 18 september. Doorpakken Salland zorgde voor financiële ondersteuning. Nu kon het concert plaats vinden en zelfs 2 keer. Bij de avond-uitvoering konden mensen voor slechts 19,95 een kaartje kopen, omdat de kosten voor het concert volledig gedekt waren. Uiteraard deden wij dit niet alleen: met elkaar en samen.

In de aanloop naar het concert toe, hadden we een prachtig programma met sprekers. En de onthulling van de Sallandse Vlag. Vrijheid en een vlag horen bij elkaar: de vlag uit! Feest!

Hans Groen en zijn Orkest Over De IJssel (OODIJ) hebben twee keer een fantastisch uitvoering ten tonele gebracht! Wij zijn trots.

Doorpakken Salland

Wij houden van Doorpakken en vooral van Salland. Heb jij ‘iets’ waarmee je onze prachtige regio nog mooier maakt? Deel het met ons. Dan kijken we of we jouw idee, plan, product, dienst, of wat dan ook, een boost kunnen geven.


Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling:
Europa investeert in zijn platteland

Heb jij een tof idee?

Bij Doorpakken Salland is van alles mogelijk. Kom gerust met ons in contact. Als het nou gaat om een tof idee, sponsoren of aanmelden als coach. Wij horen graag van je!

Kom in contact

Doorpakken Salland | Ontwikkeling en realisatie door Effectief